Sastojci:
- 5 jaja
- 100 g šećera
- 10 g Gussnela
- 25 g kakaa
- 1/2 kasike praška za pecivo
- 1 krema za kolače vanilija
- 500 ml mlijeka
Priprema:
Žumanjke i šećer pjenasto umiješati.
Dodati Gussnel pomiješan na kakaom i praškom za pecivo, a zatim bjelanjke istučene u čvrst snijeg. Na lim za pečenje ( 30×40 cm) obložen papirom za pečenje izliti smjesu i poravnati. Pecite 15-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 190°C. Ispečeni biskvit zamotajte pomoću papira za pečenje u roladu i ostavite da se ohladi.
Kremu pripremite prema uputama na pakiranju pa je premažite preko ohlađenog biskvita s kojeg ste skinuli papir za pečenje. Ponovo uvijte u roladu i ostavite neka se ohladi.
Roladu ukrasite šlagom i po želji poslužite s voćem.
Nema komentara:
Objavi komentar